Lazuri 5

Lazuri 5
New Lake Lazuri 5 este o adevarata oaza de relaxare si incercam sa puna la dispozitia pescarilor o combinatie de confort si natura. Un cadru rupt de aglomeratie si agitatie, dar oferind in acelasi timp facilitati care sa aduca un nivel de confort ridicat, inclusiv pentru partidele lungi.

In anul 2020 cele doua lacuri 4 si 5 au fost unite astfel sa ajuns la o suprafata de aproape 10  ha si un fond piscicol de 1100 de crapi cu greutati cuprinse intre 5 si 24 kg.
Cabanute

Cele 18 standuri dispun fiecare de cate o cabanuta buna de adapost atat pe vreme calda cat si pe vreme rece. Suficient de spatioase cat sa incapa doua paturi plus masuta si bagaje. O veranda suficient de mare cat sa puteti sa stati la adapost si sa va bucurati de ploile calde de vara.


 

Facilitati oferite

Pe langa casute fiecare stand dispune de ponton, iluminare la stalp, masa si banci din lemn, gratar, saltea de primire si minciog. Pe timpul sezonului rece administratia pune la dispozitia pescarilor si incalzitoare pe baza de gaz. Casutele sunt de asemenea iluminate.


 

Suport clienti Luni-Vineri 8:30 - 16:30

0762.705.058 0723.878.564 george@4carp.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!