Dumbell momeli de carlig -Un nou produs 4Carp 2021!

Dumbell momeli de carlig -Un nou produs 4Carp 2021!
Odata cu evolutia si dezvoltarea pescuitului recreativ cat si a celui competitional  din ultima perioada si piata nadelor a cunoscut aceeasi evolutie in ceea ce priveste dezvoltarea produselor care sa se ridice si sa satisfaca noile cerinte ale pietei de profil.
Avand in vedere toate aceste considerente 4carp,unul dintre liderii pietei pe zona competitionala avand un portofoliu de peste 700 de competitii castigate de cei care ne folosesc produsele a dezvoltat o noua gama care din sezonul 2021 va deveni un produs de serie pentru toti pasionatii fenomenului crapist din Romania si nu numai.

Dumbell momeli de carlig a fost o categorie de produs care pana acum se gasea ocazional in stocurile noastre fiind o gama care se producea doar pe baza de comanda.
Stim ca boiliesul cu forma cilindrica este o alternativa de succes in anumite situatii si are un randament bun in capturarea pestilor si cunoastem acest lucru atat din experientele noastre folosind acest produs cat si din experientele voastre,drept urmare am fost receptivi la opiniile dvs si am facut in asa fel incat produsul sa intre in productia de serie pentru toate cele 6 game existente in portofoliul 4Carp.

Ca si informatie care cu siguranta va intereseaza Dumbell momeli de carlig se va produce in varianta tare(fiarta)pentru fiecare gama in parte si in trei marimi diferite ambalate separat in fiecare borcan. Diametre:12x16 mm;16x20 mm;20x24mm

Preconizam ca toate gamele produsului vor fi disponibile in magazinul on line incepand cu 15-18 Februarie 2021 iar incepand cu 1 Martie si in reteaua magazinelor partenere.

Descrierea produsului:
Dumbell momeli de carlig -reprezinta o alegere si o alternativa ideala avand in vedere ca rezultatele si experienta acumulata in timp ne a facut sa producem in serie aceste momeli speciale.
Folosirea acestor momeli  poate fi cartea castigatoare in multe situatii pentru ca  acestea vin cu o serie de caracteristici care le fac sa se diferentieze fata de variantele clasice in fata pestilor suspiciosi.

-Forma cilintrica a acestor momeli le fac se se diferentiaze pe vadurile nadite, au o mecanica foarte buna in ceea ce priveste folosirea lor pe diverse tipuri de monturi  fiind usor aspirate de catre crapi.

-Avand o densitate mai mica datorita procesului de productie,acest lucru favorizeaza  eliberarea rapida a atractantilor fiind reperate mai rapid pe substrat.

 

Suport clienti Luni-Vineri 8:30 - 16:30

0762.705.058 0723.878.564 george@4carp.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!